Loading...

Totul despre rezervele de tutun HEETS

Ce conțin rezervele de tutun?

HEETS conțin tutun de calitate supus unor proceduri riguroase de verificare care durează până la 12 luni. Controlul calității tutunului începe încă de la plantație, o serie de controale minuțioase însoțesc toate etapele: de la semănat și până la fabricație. Se utilizează doar tutunul ce corespunde standardelor de calitate, iar în final obținem gama produselor HEETS. Indiferent de tipul gustului ales, IQOS și HEETS oferă experiența tutunului autentic.

heets details
heets details
Cameră de aerisire

Concepută pentru a fixa partea de tutun și a transfera aerosolul către elementul de răcire.

Folie de protecție

Folia din aluminiu asigură o experiență consistentă.

Tutun

Tutun selectat, măcinat fin și prelucrat printr-o metodă specială ca să ofere o experiență consistentă în timpul încălzirii.

Filtru Este produs din
acetat de celuloză.

Element de răcire

Creat pentru a răci aerosolul. Fabricat dintr-un material pe bază de amidon, utilizat în industria medicală și alimentară

Tutunul este prelucrat și comprimat printr-o metodă specială, astfel încât cantitatea potrivită să atingă elementul de încălzire din interiorul dispozitivului suport IQOS. Aerosolul eliberat trece apoi printr-un element de răcire, care reduce temperatura acestuia până la cea optimă. Acest sistem funcționează în baza tehnologiei HeatControl™.

Ce tipuri de HEETS găsim în Moldova?

Momentan avem prezente 7 variante de rezerve de tutun HEETS, și anume:


Bronze Selection
Bronze Selection

un ameste de tutun cu note de cacao și fructe uscate;


Amestec

Aromă

Intesitate

Sienna Selection
Sienna Selection

amestec de tutun, cu note de lemn și ceai;


Amestec

Aromă

Intesitate

Amber Selection
Amber Selection

amestec de tutun, cu note de lemn și nuci;


Amestec

Aromă

Intesitate

Yellow Selection
Yellow Selection

un amestec de tutun cu note de condimente;


Amestec

Aromă

Intesitate

Green Zing
Green Zing

se evidențiază prin note de citrice și ierburi aromatice.


Amestec

Aromă

Intesitate

Turquoise Selection
Turquoise Selection

un amestec de tutun cu note de mentă;


Amestec

Aromă

Intesitate

Purple Wave
Purple Wave

sunt caracteristice note de fructe de pădure;


Amestec

Aromă

Intesitate

Livrarea și punctele de comercializare de HEETS

online support

Online: Pentru a plasa comanda accesați www.darwin.md/iqos, iar pentru livrare expres - www.straus.md, www.foodhouse.md. Toate comenzile se livrează gratuit, cantitatea minimă fiind de un cartuș. La check-out nu uitați să adăugați și bețișoarele de curățare IQOS. 

stores

Magazine: Vizitați rețelele magazinelor Nr.1, Linella și Velmart pentru a procura HEETS. Aveți nevoie de lista adreselor magazinelor? Accesați-o în Viber Bot. Benzinării: HEETS se găsesc în: Bemol, Lukoil, Rompetrol, Petrom, Vento și Tirex.

support phone

Pentru suport și în cazul în care apar întrebări, defecțiuni ale dispozitivului, cât și pentru livrări, contactați experții noștri la 080 002 400. Ei vă ajută cu drag de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 și sâmbătă-duminică în intervalul 10:00-19:00.

Sfaturi utile pentru utilizatorii IQOS

    • Dacă utilizând IQOS ați simțit un gust diferit sau cantitatea de aerosol pare redusă, e timpul să curățați dispozitivul și interiorul căpăcelului cu accesoriu și bețișoare de curățare IQOS.
    • Dacă v-ați confruntat cu situația când rezervele de tutun HEETS se introduc cu dificultate în dispozitivul suport, e suficient să răsuciți ușor între degete HEETS pentru a dispersa ușor tutunul comprimat prea dens.

Cum păstrez același gust un timp îndelungat?

Recomandăm curățarea zilnică a dispozitivului pentru menținerea gustului și eliminarea resturilor de tutun ce pot rămâne în interiorul dispozitivului suport sau sub căpăcel.

Cu ce? Bețișoare de curățare IQOS împreună cu accesoriul pentru curățare, ambele disponibile aici.
De ce nu vă sfătuim să folosiți în acest scop bețișoare cu vată sau alte obiecte? Deoarece bețișoarele de curățare IQOS au fost elaborate pentru a fi folosite cu dispozitivele IQOS și corespund dimensiunilor și caracteristicilor acestuia, dar și pentru că sunt îmbibate cu o soluție care nu afectează integritatea sistemului. Nu aplicați presiune excesivă pentru a evita ruperea sau deteriorarea lamelei.

Cum? Pentru a vă economisi timpul, am pregătit o listă de videouri scurte, cu pașii corecți pentru a menține dispozitivul într-o stare impecabilă.

This site contains information on a product containing tobacco and is reserved for smokers over 18 years old residing in Moldova.

This product is not risk free and is for adult smokers only.

Are you 18 or over and a smoker?

For more information about Philip Morris International or its products, visit pmi.com.