Loading...

Together. Forward. 2 years and more 2 come

S-au împlinit 2 ani din ziua în care am lansat tehnologia inovatoare de încălzire a tutunului IQOS în Moldova. Doi ani mai târziu, deja peste 40.000 de oameni din toată țara au făcut alegerea în favoarea IQOS.

În acest răstimp, grație comentariilor și doleanțelor Dvs., am elaborat și lansat o serie de proiecte, care ne-au ajutat să corespundem așteptărilor Dvs.:

devices

Ne-am dorit să vă oferim cele mai recente modele IQOS, și am lansat 3 generații noi pe piața din Moldova: IQOS 3 DUO, IQOS 3 MULTI și IQOS 2.4 PLUS.

 

limited seria

Pe lângă gama principală de dispozitive, v-am prezentat nu doar un sortiment larg de accesorii, ci și 3 culori de serie limitată – 3 DUO Verde Marin, IQOS 2.4 PLUS Albastru și IQOS 3 DUO Arămiu.

 

limited seria
seven heets

Pentru a satisface spectrul larg al preferințelor Dvs., am lansat 7 variante HEETS, cu lansarea dublă a Purple Wave și Green Zing în mai 2020.

 

1300 points

Am venit mai aproape de Dvs. prin deschiderea a 1.300 de puncte de vânzare IQOS și HEETS, cu extinderea concomitentă a rețelei de deservire în toată țara.

 

1300 points
stores

Vă oferim livrare expres prin intermediul partenerilor noștri foodhouse.md și straus.md, cât și livrare în toată țara cu partenerii enter.online și darwin.md.

 

rent

Pentru a vă putea familiariza cu principiile de funcționare a sistemului de încălzire a tutunului IQOS înainte de achiziție, am lansat serviciul de închiriere a dispozitivelor iar acum acesta este disponibil în toată țara.

 

rent
Iqos Coach

Pentru a vă asigura o utilizare cât mai confortabilă a sistemului IQOS, atât acasă, cât și în călătorii, vă punem la dispoziție programe extinse de suport: Care Plus, IQOS Coach și programul Asistența internațională.

 

Iqos Coach

Informațiile importante și utile vă sunt oricând la îndemână datorită IQOS Viber Bot, unde puteți găsi cele mai apropiate puncte de vânzare, efectua diagnosticul dispozitivului Dvs. și găsi ultimele noutăți despre serviciile noastre.

 

Viber Bot

Și cel mai important – grație Dvs. am creat comunitatea IQOS, o comunitate de oameni uniți printr-o idee – de a crea un viitor fără fum de țigară.

Ne-am propus să asigurăm fumătorilor adulți din Moldova accesul la cea mai inovatoare alternativă țigărilor – sistemul de încălzire a tutunului IQOS. Iar acum putem spune cu certitudine că IQOS constituie într-adevăr o alternativă fumatului. Acest fapt este confirmat și de decizia recentă a Agenției SUA pentru Alimente și Medicamente (US FDA), care a concluzionat că IQOS este un produs care se deosebește fundamental de țigările tradiționale. De asemenea, US FDA mai notează că studiile științifice au demonstrat că trecerea completă de la fumatul țigărilor la utilizarea sistemului IQOS reduce semnificativ expunerea organismului uman la substanțe chimice dăunătoare și potențial dăunătoare*.

Vă mulțumim că faceți parte din comunitatea IQOS. Inovațiile, tehnologia de ultimă oră și suportul pentru Dvs. rămân a fi prioritățile noastre. Together. Forward.

Cu drag,

Echipa IQOS Moldova

* Informație importantă: Acest fapt nu înseamnă că produsul este aprobat de către FDA. Utilizarea IQOS nu exclude riscuri pentru sănătate.

This site contains information on a product containing tobacco and is reserved for smokers over 18 years old residing in Moldova.

This product is not risk free and is for adult smokers only.

Are you 18 or over and a smoker?

For more information about Philip Morris International or its products, visit pmi.com.