Loading...

Noul IQOS 3 disponibil în Moldova. Unde poate fi găsit dispozitivul revoluționar?

Cea mai nouă generație de produse IQOS.

Cea mai nouă generație de produse IQOS este disponibilă și în Republica Moldova. IQOS 3 are un design rafinat și funcționalități avansate, care au fost adaptate la sugestiile utilizatorilor din toată lumea. Astfel, noul dispozitivul este conceput pentru a-ți oferi o experiență unică de consum a tutunului.

Ce reprezintă IQOS 3?
IQOS 3 a păstrat ca principiu de funcționare – încălzirea tutunului, fiind cea mai avansată alternativă fără fum din portofoliul Philip Morris International. Dispozitivul reprezintă rezultatul a doi ani dezvoltare al echipei elvețiene de tehnicieni și oameni de știință.

Mai modern
IQOS are un design mai compact și asigură un confort maxim în utilizare, iar datorită sistemului IQOS ProtectPlus, cu siguranță vei aprecia fiabilitatea dispozitivului. Dacă ești în pas cu ultimele tendințe, să știi că noua versiune a fost lansată în patru culori elegante.

Mai rapid
Încărcarea dispozitivului este mai rapidă cu 40 de secunde față de versiunea precedentă, astfel reduce timpul tău de așteptare între utilizările HEETS.

Mai bun
Vei fi plăcut surprins de noul mecanism de introducere cu închidere magnetică ce menține dispozitivul suport fixat perfect.

Dacă deja ești utilizator IQOS, cu siguranță vei aprecia cea mai nouă generație de produse, iar dacă încă ești în căutarea unei alternative mai bune țigaretelor clasice – IQOS 3 ar putea să îți convină.

Găsește din 3 decembrie, noul dispozitiv în punctul oficial de vânzare din incinta Centrului Comercial „Shopping MallDova”.