Loading...

Decembrie – ultima lună de cadouri pentru prieteni*

"Dăruiți reduceri prietenilor"

Ultima șansă pentru a dărui prietenilor* reduceri

Grație recomandărilor dvs., comunitatea IQOS este în continuă creștere, iar astăzi peste 5.000 dintre prietenii* dvs. au ales un viitor fără fum de țigară, participând la programul nostru „Dăruiți reduceri prietenilor”.

Decembrie nu doar încheie anul, dar este și ultima lună în care mai aveți posibilitatea să le dăruiți reduceri prietenilor* în cadrul acestui program. Împărtășiți cu ei* propria experiență despre trecerea de la țigările obișnuite la utilizarea IQOS și spuneți-le despre beneficiile acestuia – sistemul revoluționar de încălzire a tutunului, care vă permite să vă bucurați de același ritual, însă fără fum, scrum și miros neplăcut.
Nu uitați să menționați felul în care IQOS v-a schimbat viața – poate ați început să practicați mai des sportul, aveți mașina mai curată sau casa fără miros neplăcut de fum de țigară.

Până pe 31 decembrie, prietenii* dumneavoastră vor putea beneficia de o reducere în valoare de 200 de lei la procurarea primului dispozitiv IQOS 2.4 Plus sau IQOS 3 DUO! Numărul prietenilor* cărora le puteți dărui o reducere specială este nelimitat!

Cum faceți asta?
  • Spuneți-le prietenilor* despre IQOS și avantajele acestuia
  • Îndemnați-vă prietenii să opteze pentru o alternativă mai bună pentru țigări, completând pentru fiecare dintre ei un scurt formular
  • Prietenii dumneavoastră vor fi notificați despre reducerea specială în valoare de 200 de lei, pe care le-ați dăruit-o, pentru cumpărarea IQOS 2.4 Plus sau IQOS 3 DUO
Mai multe detalii despre cum și unde prietenii* dumneavoastră pot utiliza reducerea pe care le-ați dăruit-o puteți afla aici.

Important! Dăruirea și utilizarea reducerii poate avea loc până pe 31 decembrie. Asigurați-vă că prietenii* dvs. vor beneficia de reducere și vor procura primul dispozitiv până la sfârșitul lunii decembrie.

Mulțumiri celor mai activi participanți

În luna octombrie, în cadrul programului „Dăruiți reduceri prietenilor”, am lansat campania – „Aruncă bricheta prietenului”. TOP-20 cei mai activi utilizatori, care au reușit să convingă cei mai mulți prieteni să descopere o lume fără fum de țigară, s-au ales cu cadouri speciale. În noiembrie a avut loc ultima etapă a campaniei. Iată cum a arătat topul lunii:

Locul 1: 20 recomandări de succes

Locul 2: 19 recomandări de succes

Locul 3: 18 recomandări de succes

...

Locul 20: 8 recomandări de succes

Mai multe detalii despre campania „Aruncă bricheta prietenului” puteți găsi aici.
În curând și câștigătorii campaniei din luna noiembrie vor fi invitați la ceremonia de încheiere, unde vor primi premii pentru activismul lor.

ATENȚIE! Toate campaniile prin care erau oferite cadouri pentru cei care reușeau să-și convingă mai mulți prieteni să aleagă IQOS au fost încheiate.

*Doar fumătorii adulți sau utilizatorii IQOS adulți pot participa la program. Produsul nu exclude riscurile pentru sănătate asociate consumului de tutun și este destinat doar fumătorilor adulți.