Loading...
2560x1140.png

"Aruncă bricheta prietenului" în noiembrie și câștigă premii de la IQOS Moldova

"Dăruiți reduceri prietenilor"

La începutul lui octombrie, în cadrul programului "Dăruiți reduceri prietenilor", am lansat o nouă campanie – "Aruncă bricheta prietenului*". Pe final de octombrie, TOP-20 cei mai activi utilizatori care au reușit să convingă cei mai mulți prieteni* să descopere o lume fără fum de țigară, se vor alege cu cadouri speciale.

ATENȚIE! Campaniile din august și septembrie, în cadrul cărora am oferit cadou pentru 3 recomandări de succes, la fel ca și programul din octombrie – TOP20, s-au încheiat.

Avem o veste bună pentru cei care nu s-au regăsit în TOP-20 al lunii octombrie – și în noiembrie aveți șansa să concurați pentru titlul de „cel mai activ utilizator” și să vă alegeți cu o surpriză.

În perioada 1-30 noiembrie oferiți cât mai multor prieteni* o reducere în valoare de 200 de lei la procurarea primului dispozitiv IQOS, asigurându-vă, astfel, un loc în competiția utilizatorilor cu cele mai multe recomandări de succes. Celor care se vor regăsi în TOP-20 al lunii noiembrie le vom oferi, la fel, cadouri!

Așasar, ce trebuie să faceți?
  1. Spuneți-le prietenilor* despre IQOS și avantajele acestuia!
  2. Îndemnați-vă prietenii să opteze pentru o alternativă mai bună țigărilor, completând pentru fiecare dintre ei un scurt formular.
  3. Prietenii dumneavoastră vor fi notificați despre reducerea specială în valoare de 200 de lei, pe care le-ați oferit-o la procurarea dispozitiului IQOS 2.4 Plus sau IQOS 3.0.
IMPORTANT! Campania "Aruncă bricheta prietenului*" presupune oferirea unei reduceri și valorificarea acesteia de către prietenul dumneavoastră în perioada 1-30 noiembrie. Asigurați-vă că prietenii* dumneavoastră au primit reducerea și au procurat primul lor dispozitiv până la finele acestei luni.

Puteţi verifica dacă prietenii dumneavoastră au utilizat reducerea pe care le-aţi oferit-o, prin două modalităţi:

Pe site-ul md.iqos.com
  • Logaţi-vă în contul dumneavoastră.
  • Accesaţi pagina programului "Dăruiți Reduceri". Aici veţi putea vizualiza istoricul recomandărilor şi statutul prietenilor:
  • Still smoker – deocamdată, prietenul* dumneavoastră nu a valorificat reducerea primită şi nu a achiziţionat primul său IQOS.
  • IQOS User – felicitări! Prietenul* dumneavoastră este deja utilizator IQOS.
În aplicația IQOS Viber Bot
  • Accesaţi meniul programului, făcând click pe butonul "Dăruiţi reduceri prietenilor".
  • Selectaţi secţiunea "Recomandările mele" – aici veţi putea vizualiza numele tuturor prietenilor recomandați şi statutul lor.
Iar ca să știți spre ce rezultat trebuie să tindeți, zilnic, pe IQOS Viber Bot vom publica TOP-3 utilizatori care au înregistrat cele mai multe recomandări IQOS de succes. În luna octombrie, „trio-ul” liderilor a arătat în felul următor:

1 loc – 16 recomandări de succes

2 loc – 13 recomandări de succes

3 loc – 12 recomandări de succes

...

20 loc – 8 recomandări de succes

Dumneavoastră oferiți reduceri prietenilor*, noi vă oferim cadouri!

*Doar fumătorii adulți sau utilizatorii IQOS adulți pot participa la program. Produsul nu exclude riscurile pentru sănătate asociate consumului de tutun și este destinat doar fumătorilor adulți.