Loading...
2560x1140.png

Rezultatele programului din octombrie "Aruncă bricheta prietenului"

Rezultatele programului din octombrie "Aruncă bricheta prietenului"

La începutul lunii august am lansat programul "Dăruiți reduceri prietenilor", prin intermediul căruia utilizatorii IQOS pot oferi prietenilor adulți, care sunt fumători, o reducere în valoare de 200 de lei la procurarea primului dispozitiv IQOS.

Această inițiativă s-a bucurat de succes în rândul utilizatorilor IQOS – pe parcursul lunii august, aproximativ 50 dintre ei au reușit să convingă trei sau mai mulți prieteni* să profite de reducere și să descopere o lume fără fum de țigară. În septembrie numărul lor s-a dublat, ajungând la peste 100. În semn de recunoștință, le vom oferi tuturor cadouri – câte un IQOS 3.0 White!

ATENȚIE! Campaniile din august și septembrie, în cadrul cărora am oferit cadou pentru 3 recomandări de succes, la fel ca și programul din octombrie – TOP-20, s-au încheiat.

În luna octombrie, „top-ul” liderilor a arătat în felul următor:
1 loc – 16 recomandări de succes
2 loc – 13 recomandări de succes
3 loc – 12 recomandări de succes
...
20 loc - 8 recomandări de succes


"Aruncă bricheta prietenului": Cadouri și mai generoase pentru entuziasmul dumneavoastră

Inspirați de rezultatul impresionant, dar și de faptul că acum IQOS poate fi cumpărat și înafara Chișinăului, am decis să lansăm, în cadrul programului "Dăruiți reduceri prietenilor" o campanie nouă – "Aruncă bricheta prietenului*", care se va desfășura între 1 și 31 octombrie.

Acum vă îndemnăm să ajutați cât mai mulți prieteni să opteze pentru o alternativă mai bună fumatului. Utilizatorii care vor reuși acest lucru vor forma TOP-20 și se vor alege cu cadouri generoase!

Așasar, ce trebuie să faceți?
  1. Spuneți-le prietenilor* despre IQOS și avantajele acestuia!
  2. Îndemnați-vă prietenii să opteze pentru o alternativă mai bună țigărilor, completând pentru fiecare dintre ei un scurt formular.
  3. Prietenii dumneavoastră vor fi notificați despre reducerea specială în valoare de 200 de lei, pe care le-ați oferit-o la procurarea dispozitiului IQOS 2.4 Plus sau IQOS 3.0.
IMPORTANT! Campania "Aruncă bricheta prietenului*" presupune oferirea unei reduceri și valorificarea acesteia de către prietenul dumneavoastră în perioada 1-31 octombrie. Asigurați-vă că prietenii* dumneavoastră au primit reducerea și au procurat primul lor dispozitiv până la finele acestei luni.

Puteţi verifica dacă prietenii dumneavoastră au utilizat reducerea pe care le-aţi oferit-o, prin două modalităţi:

Pe site-ul md.iqos.com
  • Logaţi-vă în contul dumneavoastră.
  • Accesaţi pagina programului "Dăruiți Reduceri". Aici veţi putea vizualiza istoricul recomandărilor şi statutul prietenilor:
  • Still smoker – deocamdată, prietenul* dumneavoastră nu a valorificat reducerea primită şi nu a achiziţionat primul său IQOS.
  • IQOS User – felicitări! Prietenul* dumneavoastră este deja utilizator IQOS.
În aplicația IQOS Viber Bot
  • Accesaţi meniul programului, făcând click pe butonul "Dăruiţi reduceri prietenilor".
  • Selectaţi secţiunea "Recomandările mele" – aici veţi putea vizualiza numele tuturor prietenilor recomandați şi statutul lor.
Iar ca să fiți mereu informat despre rezultatele altor participanți din campanie, zilnic, pe IQOS Viber Bot vom publica TOP-3 utilizatori, care au înregistrat cele mai multe recomandări IQOS de succes.

Dumneavoastră oferiți reduceri prietenilor*, noi vă oferim cadouri generoase!

*Doar fumătorii adulți sau utilizatorii IQOS adulți pot participa la program. Produsul nu exclude riscurile pentru sănătate asociate consumului de tutun și este destinat doar fumătorilor adulți.