Loading...

Prietenul v-a oferit o reducere la procurarea primului IQOS? Aflați cum puteți beneficia de aceasta

Programul "Dăruiți reduceri prietenilor"

Felicitări, sunteți un norocos! Aveți un prieten care are grijă de dumneavoastră și care crede că e timpul să alegeți o alternativă mai bună fumatului, așa că v-a oferit o reducere în valoare de 200 de lei la procurarea primului IQOS 2.4 Plus sau IQOS 3.0.

Ce este IQOS? Testați-l!

Prietenul dumneavoastră, cu siguranță, v-a vorbit despre IQOS și despre beneficiile lui. IQOS este un dispozitiv revoluționar de încălzire a tutunului, care vă permite să savurați gustul autentic al tutunului, doar că fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros neplăcut. Spre deosebire de fumul de țigară, aerosolul emanat de IQOS conține cu 90 la sută mai puține substanțe chimice nocive, ceea ce înseamnă o potențială reducere a riscurilor pentru sănătatea dumneavoastră. Descoperiți mai multe beneficii ale IQOS aici.

În plus, oricând puteți testa dispozitivul – absolut gratuit. Adresați-vă în orice punct de vânzare oficial, completați un simplu formular online sau comandați o prezentare personalizată la numărul de telefon al Serviciului Clienți IQOS - 080 002 400.

Cum puteți procura IQOS la preț redus:

Dacă sunteți decis că vreți să pășiți într-o lume fără fum de țigară, aveți 3 opțiuni pentru a procura primul dispozitiv IQOS la preț redus:
 1. Vizitând unul dintre următoarele puncte de vânzare IQOS din Chișinău:
  • IQOS Pop-up Atrium. str. Albișoara, 4
  • IQOS Pop-up Sun City, str. Pușkin, 32
  • IQOS Pop-up MallDova, str. Arborilor, 21
  • Tobacco shop, str. Pușkin
  • Tobacco shop, str. Kiev
  • Tobacco shop, str. Alba Iulia, 75
  • Tobacco shop, str. Calea Eșilor, 2
 2. Puteți procura online, pe pagina web darwin.md. Plasați comanda pentru modelul IQOS 2.4 Plus sau IQOS 3.0, iar în scurt timp reprezentații Darwin vă vor contacta pentru detalii. Rămâne doar să le comunicați că doriți să utilizați reducerea de 200 de lei, iar curierul vă va livra produsul la ușa dumneavoastră.

 3. În RATE, online, pe site-ul darwin.md, cu livrare gratuită în raza municipiului Chișinău.

*Programul „Dăruiți reduceri prietenilor” este disponibil doar pentru fumătorii adulți și utilizatorii adulți IQOS. Acest produs nu exclude riscurile pentru sănătate și creează dependență.