Loading...

Dăruiți prietenilor* o reducere la procurarea primului IQOS!

Invitați prietenii* în lumea IQOS

Acum aveți ocazia să invitați prietenii* în lumea IQOS și să le oferiți o alternativă mai bună fumatului. Cum puteți face acest lucru? Noi am dat startul unui program unic, prin intermediul căruia veți putea dărui amicilor* o reducere de 200 de lei la procurarea primului dispozitiv IQOS!

Spuneți-le prietenilor (dacă sunt fumători adulți) despre beneficiile IQOS – un sistem revoluționar de încălzire a tutunului, care vă permite să savurați gustul adevărat al tutunului fără fum, scrum și miros neplăcut.

Nu uitați să menționați felul în care IQOS v-a schimbat viața. Poate ați început să practicați mai des sportul? Sau, în sfârșit, vă bucurați de lipsa fumului de țigară din casă sau mașină? Împărtășiți cu prietenii propria experiență!

Și dacă tot i-ați intrigat, completați un scurt formular , iar, ulterior, prietenii dumneavoastră vor fi notificați prin SMS despre reducerea în valoare de 200 de lei, pe care le-ați oferit-o pentru procurarea dispozitivelor IQOS 2.4 Plus sau IQOS 3.0. Astfel, prietenii dumneavoastră vor avea posibilitatea să cumpere IQOS 2.4 Plus la un preț de doar 599 lei și IQOS 3.0 - la doar 1399 lei.

Numărul prietenilor*, cărora le puteți dărui o reducere specială, este nelimitat! Beneficiați de șansa unică de a-i invita în lumea IQOS.

Mai mult decât atât, pentru trei recomandări** de succes vă așteaptă un cadou-surpriză.
Invitați prietenii în lumea IQOS, oferiți-le reduceri și primiți cadouri!


Dacă aveți întrebări despre programul „Dăruiți prietenilor reduceri”, contactați-ne la numărul de telefon 080002400 sau expediați-ne un mesaj la contact.md@IQOS.com
*Doar fumătorii și utilizatorii IQOS adulți pot participa la program. Acest produs nu exclude riscurile pentru sănătate și creează dependență.
**Recomandarea este considerată de succes dacă prietenul în urma recomandării a achiziționat primul său dispozitiv IQOS.