Loading...

Ce înseamnă un „viitor fără fum”

Smoke-free future

Fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros neplăcut – aceasta este viziunea noastră despre viitor, care devine realitate pas cu pas. Compania Philip Morris International și-a propus să revoluționeze domeniul tutunului și să ofere fumătorilor adulți o alternativă mai bună țigărilor obișnuite. În acest sens au fost create mai multe platforme de produse fără fum, unul dintre care este IQOS – dispozitivul inovativ care încălzește tutunul fără să îl ardă, oferind o experiență gustativă veritabilă, cu riscuri reduse.

De ce era nevoie de o schimbare?

Cea mai bună decizie în cazul unui fumător este să renunțe la acest viciu. Totodată, nu toți fumătorii sunt gata să facă acest pas din diverse motive și anume acestor oameni vrem să le propunem sistemul de încălzire al tutunului IQOS.
Noi acționăm responsabil, înțelegem nevoile utilizatorilor adulți și le oferim opțiunea „fără fum”, bazată pe mai bine de un deceniu de studii științifice riguroase și investiții considerabile. Toate acestea ne-au permis să dezvoltăm tehnologia inovatoare „heat not burn”. Milioane de fumători de pe glob au renunțat deja la țigări, devenind utilizatori IQOS, iar acesta este doar începutul „viitorului fără fum”.

De ce este dăunător fumul de țigară?

Produsele care conțin nicotină provoacă depedență și nu sunt lipsite de riscuri, însă responsabilă pentru bolile asociate fumatului nu este nicotina. Majoritatea efectelor nocive ale fumatului de țigări sunt provocate de substanțele chimice care se formează în timpul arderii tutunului.
Mai exact, fumul de țigară pe care îl inhalează un fumător conține, pe lângă gustul de tutun și nicotină, un amestec din peste 6000 de compuși chimici.

Cum am reușit să reducem riscurile?

Ne mândrim cu faptul că, în dorința de a reduce riscurile, cercetările noastre au culminat cu descoperirea unei noi modalități de consum a tutunul, fără a-l arde. IQOS doar încălzește tutunul până la 350°С, fără a-l aduce la temperatura de ardere, iar aerosolul emanat, cu gust veritabil de tutun, conține, în medie, cu 90% mai puține substanțe chimice nocive*, în comparație cu fumul de țigară.

Beneficiile „viitorului fără fum”

Eliminând fumul din ecuație, beneficiile nu întârzie să apară:
  • Riscuri reduse pentru sănătate
  • Gust veritabil de tutun, într-o nouă formă
  • Lipsa scrumului
  • Lipsa mirosului impregnat în haine, păr, degete etc.
  • Lipsa fumului de țigară și, respectiv, posibilitatea de a utiliza dispozitivul IQOS în locuință, la birou, în mașină etc.
  • Gadget ușor de utilizat
Tehnologia inovativă „heat not burn” a ajuns și în Moldova. Faceți un pas în întâmpinarea viitorului fără fum de țigară, descoperind dispozitivul revoluționar IQOS. Alegeți modelul preferat și cumpărați-l printr-un singur click sau solicitați o prezentare personală a dispozitivului IQOS – experții noștri se vor deplasa oriunde vă e convenabil.

Viitorul fără fum sună și arată bine!

*Scăderea medie a nivelului substanțelor chimice cu spectru larg (cu excepția nicotinei), în comparaţie cu fumul unei ţigări de referinţă (3R4F).
Informație importantă: Acest lucru nu înseamnă că IQOS este un produs inofensiv. Cea mai bună modalitate de a reduce riscurile pentru sănătate, asociate consumului de tutun, constă în renunțarea completă la consumul de tutun și nicotină.