Loading...

Am avut nevoie de 20 de ani, dar se pare că viitorul fără fum devine realitate

#UNSMOKE

Dacă considerați că Philip Morris International este doar un producător de țigări, atunci s-ar putea să vă surprindem. Noi am mizat viitorul întregii companii, creând o linie de produse fără fum – o alegere mai bună decât țigările pentru milioane de bărbați și femei care fumează.

Suntem convinși că putem avea o planetă fără fum de țigară. Am numit această nouă epocă „viitorul fără fum”. În anul 1997 cei mai vehemenți critici ai companiei noastre ne-au provocat să creăm produse cu risc redus.

Noi i-am ascultat și am acceptat provocarea.

A fost nevoie de sute de oameni de știință, mii de teste de laborator și investiții de miliarde de dolari pentru a inventa produse fără fum de țigară. De ce? Pentru că în fiecare an, 9 din 10 fumători continuă să fumeze. Noile produse fără fum nu ard tutunul, iar tranziția fumătorilor adulți la acestea îi face să nu mai revină la țigări.

Produsele fără fum conțin nicotină și nu sunt în totalitate lipsite de riscuri. Dar cercetările științifice confirmă potențialul acestora de a fi o alternativă mai bună decât continuarea fumatului. Noi oferim acces liber la informațiile și rezultatele cercetărilor noastre, le împărtășim comunităților medicale și științifice, precum și autorităților din toată lumea.

Cea mai bună soluție este renunțarea la fumat. Dar adulții care nu renunță merită să aibă acces la aceste alternative. De asemenea, ei merită să afle despre cele mai recente evoluții în domeniu, pentru a putea face o alegere informată.

Încurajând bărbații și femeile care fumează să adopte alternativele fără fum, putem lăsa în trecut epoca țigărilor. Acesta este viitorul fără fum.

E timpul să reunțăm la fumat.

Ajută un miliard de fumători din întreaga lume să renunțe la fumat sau să aleagă alternative mai bune. Accesați PMI.com/ltsTime