Loading...

Află ce conțin rezervele de tutun HEETS

Crearea gustului perfect

Datorită atenției acordate procesului tehnologic, HEETS și IQOS îți oferă o experiență a gustului și a aromei de tutun fără precedent.
Tutunul de calitate superioară selectat pentru HEETS este supus unor proceduri riguroase de verificare, care durează până la 12 luni. Controlul calității tutunului începe deja la fermă, o serie de controale minuțioase însoțesc toate etapele: de la semănat și până la fabricație. Doar tutunul ce corespunde celor mai înalte standarde de calitate este transformat în HEETS.
Rezultatul final al acestui proces este o gamă unică de gusturi HEETS. Indiferent de aroma pe care o alegi, IQOS și HEETS îți garantează un gust perfect al tutunului.

Combinație de elemente ce oferă un gust consistent fiecărei rezerve din tutun HEETS

Tutun prelucrat și comprimat printr-o metodă specială, astfel încât doar cantitatea potrivită să atingă elementul de încălzire din interiorul dispozitivului suport IQOS. Aerosolul eliberat trece apoi printr-un element de răcire, care reduce temperatura acestuia până la cea optimă. Rezultatul este un sistem incredibil de intuitiv și simplu în utilizare, fiind caracterizat, în același timp, printr-un design sofisticat și inovație tehnologică.
Află ce conțin rezervele de tutun HEETS