Loading...

8 moduri prin care vă spunem că sunteți cei mai importanți pentru noi

IQOS Moldova

Utilizatorii IQOS merită să se bucure din plin de experiențe reușite. Iată de ce depunem eforturi constante pentru a satisface și a anticipa doleanțele fiecăruia, ca, într-un final, să vă oferim servicii pe măsura așteptărilor în toate momentele de interacțiune cu echipa IQOS. Astfel, am dezvoltat un set de instrumente de asistență, care ne permit să fim proactivi în furnizarea soluțiilor complete și personalizate pentru fiecare utilizator IQOS.

1. Serviciul „Clienți IQOS” (0 8000 2400 – apel gratuit)
Grija față de utilizatori începe cu un „Bună ziua, Serviciul Clienți IQOS, cu ce vă putem fi de ajutor?” Consultanții noștri sunt la datorie de luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00, ca să vă răspundă prompt la toate întrebările legate de experiența IQOS, fie că sunteți în proces de familiarizare cu dispozitivul sau un utilizator experimentat care are neclarități uzuale.

2. Programul „IQOS Qoach”
Iar ca să ne asigurăm că în perioada inițială de utilizare vă bucurați de experiența IQOS din plin, am lansat programul de asistență „IQOS Qoach”, destinat utilizatorilor noi IQOS. Un expert IQOS dedicat vă oferă consultații telefonice pentru a vă îndruma în procesul de utilizare și îngrijire a dispozitivului, pentru a vă ajuta să descoperiți beneficiile acestuia și să pășiți cu încredere în lumea IQOS.

3. Experții în Vânzări IQOS
Suntem convinși că interacțiunea directă cu clienții noștri este cea mai bună metodă de a comunica avantajele unui viitor fără fum, iată de ce Experții în Vânzări IQOS vă vor întâmpina în toate punctele de comercializare oficiale și cele partenere (localuri IQOS Friendly și benzinării). Tot ei oferă asistență și suport, inclusiv înlocuirea produselor aflate în termen de garanție, în cazul deteriorării acestora.

4. IQOS Coach
Ne-am dorit să fim mai aproape de potențialii utilizatori. Iată de ce am creat o echipă de experți – IQOS Coach. Cei care își doresc să cunoască mai îndeaproape produsele noastre pot beneficia de o prezentare live la oficiu, în parc sau într-un local IQOS Friendly. Și asta pentru că specialiștii noștri se deplasează oriunde v-ați afla în Chișinău. Același IQOS Coach devine mentorul dumneavoastră, pentru a vă ghida în utilizarea IQOS și a vă oferi suportul necesar. În plus, acum aveți posibilitatea să testați gratuit dispozitivul timp de o săptămână, în limita stocului disponibil.

5. Site-ul web iqos.com
Știm că internetul ocupă un loc important în viața omului modern, de aceea suntem prezenți și în spațiul online. Oriunde v-ați afla aveți acces la platforma www.iqos.com, prin intermediul căreia vă ținem la curent cu ultimele noutăți, vă prezentăm sortimentul de dispozitive, rezerve de tutun și accesorii , vă oferim tutoriale și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de experiența IQOS.

6. Vânzări online și livrare de HEETS pe Darwin.md
Și dacă tot recunoaștem utilitatea platformelor virtuale, am lansat, în parteneriat cu magazinul online Darwin.md, sistemul de vânzări „printr-un click”. Pe darwin.md/iqos cumpărați dispozitive și accesorii în credit (comision - 0%), și comandați rezerve de tutun HEETS, pe care vi le livrăm gratuit chiar la ușă (în raza mun. Chișinău). Tot aici aveți posibilitatea să vă abonați la livrare de heat-stick-uri, pentru o experiență IQOS fără griji.

7. IQOS Viber Bot
Suntem inovativi nu doar la capitolul „tehnologie de încălzire a tutunului”, dar și la capitolul „servicii”: am împărțit grija față de clienți cu IQOS Viber Bot – un „roboțel” atotștiutor, care muncește 24/24 pentru ca să fiți la curent unde găsiți cel mai apropiat punct de vânzare IQOS/HEETS sau local IQOS Friendly. Aplicația este foarte prietenoasă și ușor de utilizat, iar pe viitor urmează să fie dezvoltată și completată cu noi opțiuni și instrumente relevante pentru utilizatorii IQOS.

8. Programul „IQOS Care Plus”
Am creat IQOS din dorința de a oferi soluții, suport și inspirație pentru o viață mai bună – de acest principiu ținem cont și în segmentul „customer care”. Am dezvoltat programul „IQOS Care Plus” ca să vă simțiți cu adevărat răsfățați și să vă bucurați timp de un an, absolut gratuit, de beneficii suplimentare unice. Vă oferim asistență la superlativ atât pe teritoriul țării, cât și înafara ei, posibilitatea de a înlocui componentele dispozitivelor chiar dacă acestea au fost deteriorate accidental, prioritate în aflarea noutăților despre IQOS și reduceri la accesoriile IQOS.

Să răspundem așteptărilor clienților noștri este mai presus de toate o prioritate pentru noi. De aceea, nu ezitați să beneficiați de suportul IQOS Moldova utilizând oricare dintre instrumentele susmenționate.