Loading...

Un nou Tobacco Shop la Buiucani și de două ori mai multe puncte de vânzare HEETS în Chișinău

Reţeaua IQOS Moldova

Confortul utilizatorilor IQOS este prioritatea noastră, iată de ce, pentru a justifica așteptările clienților, rețeaua noastră se află într-un continuu proces de extindere. Recent am deschis un „Tobacco Shop” în sectorul Sculeni al capitalei, iar acum produsele și asistența IQOS au devenit mai aproape și de locuitorii sectorului Buiucani. Mai nou, puteţi beneficia de întregul spectru al serviciilor noastre în noul magazin, amplasat pe str. Alba Iulia 75. Zilnic, între orele 9.00 și 21.00, consultanţii IQOS vă aşteaptă pentru a vă răspunde la întrebările privind modul corect de utilizare și îngrijire a dispozitivului IQOS, dar şi pentru a vă oferi servicii de suport tehnic, în cazul unor defecţiuni ale produselor IQOS aflate în garanţie.

Tot aici puteţi beneficia de o prezentare individuală a dispozitivului, primi sfaturi despre cum să personalizați IQOS cu ajutorul accesoriilor sau recomandări în privința alegerii HEETS-urilor. Iar dacă vreți să vă „faceți plinul” cu HEETS, să știți că în orașul Chișinău aveți la dispoziție nu 230, ci tocmai 400 de puncte de vânzare. Lista partenerilor noștri s-a extins cu rețelele de chioșcuri „Cebacot” și „Milla”, dar și rețelele de benzinării „Petrom Moldova” și „Lukoil”.

Cel mai apropiat punct de comercializare/service IQOS, de vânzare HEETS sau cel mai apropiat local IQOS Friendly îl găsiți aici. Nu vreți să navigați pe net? În doar câteva secunde IQOS Viber Bot vă poate sugera adresele potrivite.

Știm cât de prețios este timpul dumneavoastră, așa că de curând am făcut posibilă livrarea de IQOS sau HEETS la domiciliu, la oficiu sau la oricare altă adresă indicate de client. Plasați o comandă de rezerve de tutun sau cumpărați în rate dispozitivul de încălzire a acestora prin câteva clickuri pe www.darwin.md