Loading...

Găsește HEETS-uri după colț, cu aplicația IQOS Viber Bot

IQOS Viber Bot

IQOS – dispozitivul ce oferă o alternativă mai puțin nocivă țigărilor obișnuite – devine din ce în ce mai popular în Moldova, așa că extinderea rețelei a fost doar o chestiune de timp.
Astăzi, pe lângă localurile IQOS Friendly, rezervele de tutun HEETS sunt disponibile în peste 200 de puncte de comercializare din municipiul Chișinău. Amplasarea lor a fost gândită pentru a asigura confortul utilizatorilor. Indiferent unde te-ai afla – acasă, la birou sau în călătorie – găsești, cu siguranță, în imediata apropiere de tine, o benzinărie din rețelele„Vento”, „Bemol” sau un chioșc „Moldpresa”.

Până nu demult, harta punctelor de vânzare IQOS putea fi accesată doar pe site-ul iqos.com. Iată că cei de la IQOS Moldova s-au gândit să ofere utilizatorilor o soluție mai rapidă, mai comodă și mai modernă pentru „a-și face plinul” – aplicația IQOS Viber Bot .
„Roboțelul” atotștiutor are nevoie de câteva secunde ca să-ți sugereze, cu o precizie înaltă, cel mai apropiat punct de vânzare a rezervelor de tutun HEETS față de locul unde te afli.
Cu aceeași rapiditate, IQOS Viber Bot îți spune adresa unui local IQOS Friendly până la care să nu mergi prea mult – pe timp de iarnă e mai mult decât actual!

Aplicația este foarte prietenoasă și ușor de utilizat, iar pe viitor urmează să fie dezvoltată și completată cu noi opțiuni și instumente utile pentru utilizatorii IQOS. Poate fi descărcată aici: