09/11/2022

IQOS ORIGINALS DUO Scarlet Red, disponibil în vânzare

Gama de dispozitive IQOS ORIGINALS DUO, disponibile în Republica Moldova, a fost suplinită cu o nouă nuanță: Scarlet Red. Este vorba despre cea mai recentă versiune IQOS într-o interpretare care oferă cele mai multe opțiuni de personalizare.

IQOS ORIGINALS DUO Scarlet Red a fost creat într-o nuanță de roșu mat, iar ușița din plastic reciclat a dispozitivului este detașabilă, astfel încât ai posibilitatea să experimentezi cu cele mai îndrăznețe combinații de culori: de la un auriu cald și strălucitor până la un argintiu rece, care contrastează cu roșul intens al dispozitivului.

Cât costă și unde poate fi achiziționat

IQOS ORIGINALS DUO Scarlet Red este disponibil în Q Heated Tobacco Shop din Atrium, Shopping MallDova și Sun City, în magazinele Darwin și Enter, precum și în majoritatea supermarketurilor, benzinăriilor și magazinelor. De asemenea, acesta poate fi rezervat online pe Darwin, Enter, foodhouse.

Vezi în catalog

Specificațiile tehnice care fac diferența:

La baza funcționării lui este tehnologia HeatControlTM, testată în timp. Alegerea a peste 13,5 milioane de fumători adulți din întreaga lume*.

Ai parte de 2 experiențe consecutive, iar încărcarea dispozitivului suport este de 2 ori mai rapidă decât la versiunea IQOS 2.4+;

Design ergonomic și cel mai compact dispozitiv suport IQOS;

Funcționalitate îmbunătățită, datorită soft-ului actualizat.

*Sursa: rapoarte și estimări PMI (cu excepția Rusiei și a Ucrainei), panouri de utilizatori IQOS și cercetări de piață realizate de PMI. Situația din octombrie 2022. Utilizatori IQOS care au renunțat complet la țigări și pentru care PMI HeatSticks reprezintă cel puțin 70% din consumul de tutun încălzit din ultimele 7 zile.

Most popular

IQOS ORIGINALS și lil SOLID – disponibile și în mai multe magazine din țară
Read more
Istoria produselor IQOS fără fum
Read more
Ce este încălzirea tutunului?
Read more
IQOS povestește: cum sunt reciclate dispozitivele IQOS și lil Solid
Read more