14/07/2022

4 ani în Moldova. Inovăm împreună!

IQOS împlinește 4 ani pe piața din Republica Moldova! Comunitatea noastră numără astăzi utilizatori din toată țara, care au ales produsele IQOS pentru a construi împreună un viitor fără fum.

Același scop este împărtășit de peste 17,9 milioane* de utilizatori din întreaga lume. Pentru a răspunde așteptărilor acestora, Philip Morris International transformă industria, prin accent pe sustenabilitate și inovație, precum și prin reducerea impactului produselor sale asupra mediului.

* Sursa: PMI Integrated Report. Numărul utilizatorilor IQOS este indicat conform Situației din 31 martie 2022, excluzând Rusia și Ucraina.

Pentru că ținem la experiența fiecărui utilizator în parte, în cei 4 ani de când suntem prezenți în Republica Moldova, am îmbunătățit în mod continuu produsele și serviciile disponibile. Iată câteva dintre realizările noastre:

25 000+ dispozitive colectate

Sustenabilitate

Peste 25 de mii de dispozitive colectate prin programul Smart Change

Pentru că vrem să asigurăm reciclarea produselor noastre, punem accentul pe sustenabilitatea acestora. Astfel, prin programul Smart Change și cel de înlocuire colectăm dispozitivele care nu mai pot fi utilizate și le transmitem spre reciclare în hub-urile CIRCLE ale Philip Morris International, oferindu-le o viață nouă.

În ultimul an am colectat 5 mii de dispozitive, iar timp de 4 ani - peste 25 de mii.

Smart Service

Dezvoltăm și inovăm în mod continuu experiența utilizatorilor. Datorită serviciului Smart Service, reușim să îmbunătățim și să prelungim funcționalitatea produselor.

În cadrul acestuia, oferim utilizatorilor IQOS & lil diagnosticare computerizată, asigurăm curățarea impecabilă a dispozitivului și instalăm, în caz de necesitate, cele mai noi versiuni ale programului de soft. De asemenea, căpăcelul dispozitivului este înlocuit, dacă acest lucru nu a fost făcut în ultimile 3-6 luni.

Smart Service
IQOS

Tehnologie și inovație

4 generații de produse în 4 ani

Până acum, am lansat în Republica Moldova 4 generații de dispozitive IQOS. Este vorba despre IQOS 2.4+, IQOS 3, IQOS 3 Multi, IQOS 3 DUO . Fiecare dintre ele au la bază tehnologii inovatoare și garantează o experiență optimă a tutunului încălzit.

Lansarea lil SOLID 2.0

Pe parcursul ultimului an, am extins portofoliul de produse cu un dispozitiv diferit de încălzire a tutunului, care funcționează prin metoda inducției. Simplu în utilizare, acesta garantează o experiență optimă. Aflați mai multe despre lil SOLID 2.0 aici.

Smart Service

Extinderea gamei de rezerve din tutun

Au fost lansate 4 variante noi ale rezervelor HEETS, printre care Dimensions: (Yugen și Ammil), Silver Selection și Tropical Swift. De asemenea, am lansat și rezervele de tutun Fiit: Regular, Marine și Viola.

Lucrăm în continuare la compoziția și structura rezervelor HEETS și Fiit, pentru ca acestea să conțină materiale sustenabile și să se insereze cât mai ușor, păstrând gustul de tutun veritabil.

Lansarea edițiilor limitate: IQOS 3 DUO Silver și IQOS 3 DUO Mix de Culori

Timp de un an, am adus un plus de culoare și emoții, lansând două dispozitive care au la bază cele mai recente tehnologii: IQOS 3 DUO Silver și IQOS 3 DUO Mix de Culori.

Concepute pentru a se potrivi perfect utilizării dumneavoastră, acestea s-au alăturat altor două ediții limitate, lansate anterior, IQOS 3 Duo Copper și IQOS 2.4+ Blue, care s-au remarcat prin zeci de opțiuni de personalizare.

Dezvoltăm în continuare alternativele fără fum

Din 2008, am investit peste 9 miliarde de dolari în știință, precum și în dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și inovarea continuă a produselor noastre fără fum.

Oamenii de știință de la Philip Morris International continuă să îmbunătățească tehnologia care stă la baza produselor noastre. Astfel, IQOS nu arde tutunul, ci îl încălzește până la o temperatură optimă. În comparație cu țigările convenționale, IQOS nu emite gudron și CO2, dar aerosol ce conține nicotină și cu 95%* mai puține substanțe chimice dăunătoare.

Informație importantă: Cifra respectivă nu semnifică o reducere de 95% a riscului. IQOS nu este lipsit de riscuri pentru sănătate și generează nicotină care creează dependență. Este destinat exclusiv consumatorilor adulți 18+.

* „cu 95% mai puține substanțe nocive” reprezintă reducerile medii ale nivelurilor unei game de substanțe chimice nocive (cu excepția nicotinei) în comparație cu fumul generat de o țigară convențională de referință (3R4F).

2500 de puncte de vânzare

În ultimul an, ne-am extins prezența în întreaga țară pentru a fi cât mai aproape de comunitatea noastră. Puteți găsi dispozitivele IQOS și lil în rețelele de magazine Darwin și Enter, precum și în magazinele Q Heated Tobacco Shop. Totodată, aveți posibilitatea de a le rezerva online pe site-urile partenerilor noștri Darwin, Enter și Foodhouse. În același timp, rezervele HEETS și Fiit sunt disponibile și în majoritatea benzinăriilor și supermarketurile din întreaga țară.

Suport 24/24 prin Viber Bot

Suntem oricând alături pentru a vă oferi asistență și sfaturi utile. Prin intermediul Viber Bot, aveți parte de suport, informații despre punctele de vânzare ale dispozitivelor și rezervelor, precum și live chat cu agenții Serviciului Suport Clienți IQOS, care vă ajută să soluționați rapid orice întrebare.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături în călătoria noastră spre un viitor fără fum!

Promitem să lucrăm în continuare cu multă dedicație pentru a oferi servicii și produse de calitate comunității noastre tot mai numeroase!

Cele mai populare

Ce este IQOS ILUMA?
Citiți mai mult
Ce reprezintă rezervele de tutun TEREA?
Citiți mai mult
lil SOLID Ez: Noua versiune lil SOLID — deja în vânzare
Citiți mai mult
Litere și cifre. De ce numărul de serie al dispozitivului este atât de important?
Citiți mai mult