Loading...

IQOS vine mai aproape – acum şi în zona Sculeni

Reţeaua IQOS Moldova

Dacă sunteți utilizator IQOS sau doriți o alternativă mai bună fumatului și locuiți sau munciți în regiunea Sculeni a capitalei, avem o veste foarte bună – IQOS este acum mai aproape de dumneavoastră.

Un nou loc de întâlnire, la Sculeni

Acum puteţi beneficia de întregul spectru al serviciilor noastre în magazinul „Tobacco Shop”, amplasat pe str. Calea Ieşilor 2 din capitală. Zilnic, între orele 9.00 şi 21.00, consultanţii IQOS vă aşteaptă pentru a vă răspunde la întrebările privind modul corect de utilizare a dispozitivului IQOS, dar şi pentru a vă oferi servicii de suport tehnic, în cazul unor defecţiuni ale produselor IQOS aflate în garanţie.
Tot aici puteţi beneficia de o prezentare individuală a dispozitivului, primiți sfaturi pentru personalizarea gadgetului preferat cu ajutorul accesoriilor, precum și recomandări pentru alegerea HEETS-urilor. Dacă aveți nevoie doar să faceți plinul de HEETS, le puteți găsi şi în 4 puncte de comercializare partenere din regiunea Sculeni. Vedeți amplasarea lor exactă aici .

Reţeaua IQOS Moldova se extinde constant pentru a răspunde aşteptărilor utilizatorilor, oferindu-vă posibilitatea de a cumpăra produse, dar şi de a primi consultanţă şi asistenţă tehnică în cel mai rapid, comod şi accesibil mod.

Mereu la îndemână

Deoarece confortul utilizatorilor IQOS este o prioritate pentru noi, astăzi puteți cumpăra rezerve HEETS în peste 400 de puncte de vânzare din Chişinău, inclusiv localuri IQOS Friendly, iar 7 centre de deservire IQOS vă stau oricând la dispoziție. Reţeaua urmează să se extindă în toate sectoarele capitalei, pentru ca adepţii unui viitor fără fum să se bucure de servicii de calitate cât mai aproape de casă sau birou.

Găsiți rapid produse și servicii IQOS

În funcție de zona în care vă aflați, nu pierdeți timpul și mergeți în cel mai apropiat punct de comercializare/deservire IQOS sau de vânzare HEETS, pe care îl puteți găsi foarte simplu și rapid. Pe site-ul iqos.com, aveți o hartă interactivă, iar aplicaţia mobilă IQOS Viber Bot vă poate sugera adresele potrivite.